Ring og book dit bord: 86 12 95 61

​I tidsrummet kl. 11.00-22.00

​Bistro beliggende i skønne Aarhus

Er du på udkig efter et dejligt sted at nyde god mad? Så kan du med fordel kigge forbi Restaurant Olive. Vi er en bistro, som serverer dejligt mad af friske råvarer. Vi er beliggende på Mejlgade i Aarhus, hvor vi byder alle gæster velkomne.

Hvis du drømmer om at sætte tænderne i god mad, så bør du lægge vejen forbi vores bistro. Vi serverer et fint udvalg af skønne, franske retter, som passer til mange forskellige smagsløg. Hos os er er velsmagende retter for hele familien.

Hvad er en bistro?

En bistro er det franske navn for et mindre spisested, hvor der tilbydes et lille udvalg af enkle retter og drikkevarer. Her hos os serveres skøn mad til billige priser. Du kan vælge mellem dejlige retter i vores menu, hvor du altid finder mindst fire forskellige forretter, hovedretter og desserter.​

I vores bistro har vores gæster mulighed for selv at medbringe skønne vine til maden. Hvis du har en yndlingsvin, så er du altså velkommen til at medbringe den i vores bistro, og nyde den til den gode mad, som vi serverer.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om den menu, som serveres i vores bistro, så kan du med fordel kigge videre her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 86 12 95 61, hvis du ønsker at bestille bord eller har spørgsmål til os.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Åbningstider

Mandag - Torsdag 17:30 - 23:00

Fredag - Lørdag 17:00 - 24:00

Søndag - Efter aftale

Restaurant kontakt

Telefon: 86 12 95 61

Følg os på: 

fb-f-logo-blue-17  instagram-29

Find os

Restaurant Olive

Kaløgade 1, 8000 Aarhus C

CVR: 39483726