Menu

Tag din egen vin med
og nyd 3-retters menu her

Hos Restaurant Olive serveres lækre, franske 3-retters menuer lige efter dine ønsker. Hos os har du mulighed for at tage din egen vin med, som du kan nyde til den dejlige mad.

Vores spisested er beliggende i Mejlgade i Aarhus, hvor alle gæster bydes velkommen til en god og nuanceret middag.

​Vi er en fransk restaurant, som har eksisteret siden 1999. Gennem årene har vi serveret dejlige 3-retters menuer for tilfredse gæster. Vores mad er altid lavet fra bunden og af friske råvarer, hvilket garanterer velsmag og høj kvalitet.

På menuen finder du et fint udvalg af forretter, hovedretter, desserter og drikkevarer, som du kan nyde til en fornuftig pris – Vi skifter jævnligt menu, ofte med årstiderne og juletid.

Menukort til Olive  (8)

Hverdagstilbud
Mandag til torsdag
3 retter 300,-

Studie- og pensionistrabat (mandag til torsdag)
3 retter 270,-​

​Weekendpriser
2 retter 310,- / 3 retter 350,- / 4 retter 400,-

​Weekendtilbud – Fredag/lørdag
Kom tidligt og bestil bord til kl 17:00. Bordet skal forlades kl. 18:45
3 retter 300,-​

Kontakt os for flere oplysninger
Kunne du tænke dig flere oplysninger om vores restaurant, hvor du må tage din egen vin med, så kontakt os gerne med det samme. Vi tager gerne en snak med dig og fortæller dig om vores koncept og velsmagende menu, til overkommelige priser.

På Restaurant Olive må du medbringe egen vin

Som noget særligt på vores restaurant har vores gæster mulighed for at medbringe sin egen vin, som kan nydes til den mad, som vi serverer. Du må medbringe rødvin, hvidvin og rosé i restauranten, mens sodavand, øl, spiritus eller lignende skal købes her hos os.​

Tag din egen vin med her hos os, og lad os serverer en 3-retters menu til, så er der garanti for en dejlig oplevelse. Vi værdsætter en god og uformel stemning, hvor der er plads til alle. Vores team af dygtigt personale står klar til at give dig en god service hele vejen rundt.

Bemærk:

Ved selskaber på over 8 personer, foretrækkes det, at betaling sker samlet. Vi henviser til mobilePay gæsterne imellem. På denne måde har vi tid til at give jer den bedst mulige service.

​Der kan betales med både kort og kontant.

​Vi gør opmærksom på at der kun må medbringes rødvin, hvidvin og rosé på Olive. Sodavand, øl, spiritus eller lign. skal købes i restauranten.