Selskabslokaler i Aarhus nær Egå

Selskabslokaler med plads til ethvert restaurant-selskab i Aarhus nær Egå.

Hyggelige selskabslokaler

Er du på udkig efter selskabslokaler til at holde dit næste selskabsarrangement? Så kan du holde det lige her hos Restaurant Olive. Vi har både lokalet og personalet til fuld rådighed, som vil skabe rammerne for en god fest. Vores spisested er beliggende lige ved Mejlgade i Aarhus, hvor alle gæster bydes hjerteligt velkommen.

​Vi er en fransk restaurant, som har eksisteret siden 1999. Vi tilbyder velsmagende mad og god service til attraktive priser.

Derudover tilbyder vi leje af hele restauranten til afholdelse af privat-selskab såsom:

  • ​Konfirmation
  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Jubilæum
  • Mange andre arrangementer

Her tilbyder vi en attraktiv kuvertpris, da alle drikkevarer må medbringes, inklusiv sodavand, øl, spiritus etc.

Lej vores selskabslokaler i Aarhus nær Egå til dit næste arrangement

Hold selskab hos os! Hvis du er på udkig efter et dejligt sted at holde dit selskabsarrangement, er det oplagt at holde det i vores selskabslokaler som har beliggenhed i Aarhus nær Egå.

​Vi lægger stor vægt på at skabe en hyggelig atmosfære med en god og uformel stemning, hvor der er plads til alle – uanset om der er tale om et traditionelt ”suppesteg og is”-restaurant-selskab eller en mere moderne fest. For den bedste oplevelse, anbefaler vi altid omkring 50 siddende gæster i restauranten til private arrangementer.

​Vi kan stå for musik eller du kan medbringe din egen musik. Ønsker du at holde fest med musik og dans i fokus, har vi mulighed for at sætte jeres egne spillelister på . Så står vi gerne for at gøre plads til et fint dansegulv.

Kontakt os for at høre mere om leje af lokaler

Vil du holde dit næste selskabsarrangement i vores restaurant, så kontakt os gerne med det samme for at lave en aftale. Vi står klar til at danne rammerne om en fantastisk aften helt efter dine ønsker.

​Du kan kontakte os på telefon: 86 12 95 61 for en snak om mulighed for leje af vores restaurant eller udfylde vores kontaktformular og alt hvad dette indebærer, fra bordopdæknig til en skræddersyet menu og jeres forventninger.

​Vi ser frem til at høre fra dig.