Ring og book dit bord: 86 12 95 61

​I tidsrummet kl. 11.00-22.00

Vi glæder os til at åbne op igen d. 21. Maj med en frisk sommer menu!

Selskabslokaler med plads til ethvert restaurant-selskab

Mangler du et sted at holde dit næste selskabsarrangement? Så kan du holde det lige her hos Restaurant Olive. Vi har både lokalet og personalet til fuld rådighed, som vil skabe rammerne for en god fest. Vores spisested er beliggende lige ved Mejlgade i Aarhus, hvor alle gæster bydes hjerteligt velkommen.

Vi er en fransk restaurant, som har eksisteret i 20 år. Vi tilbyder velsmagende mad og god service til attraktive priser. Derudover tilbyder vi leje af selskabslokaler til afholdelse af restaurant-selskab såsom:

  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Jubilæum
  • Mange andre arrangementer

Hold dit næste selskabsarrangement her hos os

Hold selskab hos os! Hvis du er på udkig efter et dejligt sted at holde dit selskabsarrangement, er det oplagt at holde det i vores selskabslokaler.

Vi lægger stor vægt på at skabe en hyggelig atmosfære med en god og uformel stemning, hvor der er plads til alle – uanset om der er tale om et traditionelt ”suppesteg og is”-restaurant-selskab eller en mere moderne fest. Vi har plads til cirka 55 siddende gæster i restauranten.

Vi kan stå for at bestille live musik eller du kan medbringe din egen musik. Ønsker du at holde fest med musik og dans i fokus anbefaler vi, at du tager dine egne højtalere med. Så står vi gerne for at gøre plads til et fint dansegulv.

Kontakt os for at høre mere om leje af selskabslokaler

Vil du holde dit næste selskabsarrangement i vores restaurant, så kontakt os gerne med det samme for at lave en aftale. Vi står klar til at danne rammerne om et vellykket restaurant-selskab helt efter dine ønsker.

Du kan kontakte os på telefon: 86 12 95 61 for en snak om mulighed for leje af vores restaurant/selskabslokaler. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 17:30 - 23:00

Fredag - Lørdag 17:00 - 24:00

Søndag - Efter aftale

Restaurant kontakt

Telefon: 86 12 95 61

Følg os på: 

fb-f-logo-blue-17  instagram-29

Find os

Restaurant Olive

Kaløgade 1, 8000 Aarhus C

CVR: 39483726